Lidt om os

Lidt om os..

Mike & Sanne


Vi har begge 2 rundet det "skarpe" hjørne, - og er over 50 år. Vi har 3 voksne børn, - så vi har masser af lyst og overskud til hobbyes. Til daglig arbejder Mike som Tattovør i egen butik i Roskilde, - og jeg arbejder som sælger af Harley-Davidson Motorcykler hos Caps Copenhagen.


Vi har 3 hobbyes som vi bruget meget tid på, - den ene er naturligvis vores Bordeauxer, - den anden hobby er at køre Harley-Davidson, - og den sidste er at vedligeholde/forbedre vores lille husmandssted. 


Vi har haft hund i  mange år, - og har altid ønsket at få en Dogue de Bordeaux en dag. På et tidspunkt da Mickey (vores Amerikanske Bulldog på 8 år) begyndte at skrænte lidt, blev vi enige om at vi ville købe en Dogue de Bordeaux, så Mickey kunne nå at "lære ham op"....

Vi fik en dejlig dejlig Bordeaux som vi kalde Clyde. Mickey og Clyde havde det rigtig hyggeligt sammen, men Mickey kunne desvære ikke mere, - så efter kun 3 måneder måtte han opgive kampen mod gigt og alder.

Desværre udviklede Clyde  en meget alvorlig pote-sygdom der hedder Hyperceratose, og vi endte med at måtte aflive ham da han var blot 9 måneder gammel.


Der stod vi så - uden hund.... og ulykkelige som bare pokker !!


Efter en længere snak besluttede vi denne gang at ville have 2 Bordeauxer, så de også kunne nyde hinanden selskab, og også fordi vi erfarede at det ikke var dobbelt så hårdt at have 2 hunde..., - så vi fik Thor og Loke !!


Thor er i dag vores Alfa-han ogf flokfører, - og den rolle klarer han så flot, - fordi han har det roligste gemyt og ikke lader sig køre op. Altid super cool !!! Loke er vores lalleglade vuffer,....han er altid i super fantastisk overskudsagtigt humør - og det er virkelig noget der smitter når man kommer hjem efter en lang arbejdsdag.


Da vi fik vores 3. Bordeaux besluttede vi at skifte parcelhuset i Roskilde ud med et husmandssted på landet, - og det blev så her i Hårlev,  - 14 km fra Køge.  Herefter fulgte der så et par ekstra Bordeauxer, - og på samme måde som vores passion for racen voksede, ja...så voksede ønsket om at få Bordeaux hvalpe også, -så derfor har vi nu også en tæve :-)


Vores ambition er således gået fra at have et par stykker, til nu selv gerne at ville prøve at opdrætte Bordeaux-hvalpe. Det er et meget stort ansvar at få et kuld hvalpe, - og kræver rigtig meget arbejde med at opfostre de små, men også i forarbejdet med at sikre de mest optimale linier i forhold til sundhed, eksteriør og mentalitet.


Lige præcis på dette område mener vi, at det gør en forskel, når man køber en hund med  stamtavle, - for med en stamtavlehund kender man hundenes sundhed, - helt tilbage til tip-tip-oldeforældre. Netop fordi der bliver en stor hund, mener vi at det er "Riski-business" at købe en hund uden at kende forældredyrenes sundhed, blandt andet på hofter-/ og albue-status.


Vi er stadig lige passioneret omkring racen, - og prioritere at bruge tid og penge på at udstille både i Danmark og resten af Europa. 


Udover vores engagement i racen, -er vi også engageret i vores specialklub for Dogue de Bordeaux "Bordeauxklubben" eller DDDBDK. Når vi er afsted på udstillinger, forsøger at vi alle i klubben at få tid til at hygge, - ofte ved at arrangere fællesspisning efter endt udstilling, hvis det er muligt. Der er Bordeaux-ejere der udstiller ofte både i ind/- og udland, .... og der er også dem der møder op et par gange om året. Begge dele er herligt, - og giver udbytte retur til både ejer og hund.


Så hvis du får en Bordeaux, vil jeg bare sige "Velkommen i familien",...for vi er ikke flere end at vi stort set kender hinanden.Hilsner fra


Mike og Sanne