Til minde om


"Intet er mere trist end at miste sit elskede kæledyr ... - det giver hul i hjertet"

Til minde om om vores hunde

Flere billeder i Galleriet..

Zeus

- aka Der Sturmbannführer


Vi har mistet vores elskede Zeus, som nok er den hund vi har haft der - udover at være pokkers lille, - har han fyldt ALLERMEST !!! ..og med et kæmpe EGO

 

Han har i den grad haft en personlighed der har medvirket til at man altid var i godt humør når han var i nærheden. Alene hans udtryk i hovedet - nok særligt øjnene, - gjorde at man ofte var halvkvalt af grin. Nogle gange minde han uhyggelig meget om "Frank Hvam" ... ja meget mærkelig sammenligning. Men os der kendte ham, - ved at det er korrekt !!

Derudover er han den eneste hund jeg kender der har kunnet præstere høje knæløft når han gik, - hvilket gjorde at man følte sig hensat til sådan en militaristisk gang-art,..og derfor kalte vi ham da også tit Der Sturmbannführer eller hitler-hunden.

Han vil ganske enkelt ikke KUNNET glemmes,.... han vil for altid have sat sit fodspor i vores hjerter... Jeg nægter at tro at vi kan få en hund med så meget attitude som han havde ... meget meget morsom hund !!

Freya Cum Sangreal


Freja var HELT UNIK, - hun smeltede fuldstændig vores hjerte med sit blide væsen, og sjove personlighed.

Hun kom fra Holland, og faldt hurtigt tilpas i flokken, - hun blev accepteret, og charmerede sig ind hos vores hanbasser. De passede virkelig på hende.


Desværre bar hun på en forfærdelig hemmelighed, som viste sig da hun blev 11 måneder, - nemlig at hun havde en dødelig nyresygdom.


I løbet af få måneder tabte hun sig helt vildt, og uanset at vi omlagde hendes kost og kæmpede for at holde hende i live, vandt vi desværre ikke kampen.


Det var et af vores største tab, - og der går ikke en dag hvor vi ikke sender hende en kærlig tanke.   

Jasmin - aka "Siem Azure Keeps The Skye Blue" 


Hun var en smuk, temperamentsfuld, altid hurtig-reagerende sjov og skøn tøse-tøs....- som nåede at sætte sit præg på både os og flokken, inden hun i alt for ung en alder måtte forlade os, og slutte sig til Mickey og Clyde i Hundehimlen.


Hun fylde meget i flokken, - og der var ingen tvivl om at hun bestemte meget og specielt Awsome og Armstrong havde hun formået at sætte på plads i sin altid faste hakke-orden,


Hun respekterede Thor som flokleder, og eeeelskede at lege med Zeuz.... - men nr. 1 var nu Awsome... sikkerft fordi de 2 var rejsebuddies på udstillinger i den periode vi havde glæden af hende.

Jasmin er ikke en hund man glemmer, - og vi vil bære hende i vores hjerter....

Mickey


Det var hjertegribende at se at Mickey måtte bukke under for svær gigt. Til gengæld fik vi mange flere år med ham, end forventet.

Han har fejlet alt hvad der er typisk for en Armerikansk Buldog, -, mus i knæene, dårlige hofter, katte-allergi, husstøvmide-allergi, hvedemels-allergi, madallergi.

Dyrlægerne har da også sagt tak for tilbygningen til klinikken ;-))

Mickey kunne bare alt, - han var aldrig i snor, - og på

hans arbejdsdage i butikken, lå han bare og snorkede ZZzz.

Kunderne måtte bare vade over, eller gå udenom..


Han havde en meget stor vennekreds, og kende bestemt lyden af en Harley... - og kun Harley...!!


Mickeys kæreste Naggie som flirtede med igennem mange mange år, - ser vi stadig. Naggies ejer Per, som altid stod til rådighed når Mickey skulle passes, savner bestemt også Mickey.


En sjælden trofast og stolt hund er borte...


Clyde aka "Rafael Nadal"


Det var med trøstesløs sorg at vi mistede vores første Dogue de Bordeaux, blot 3 måneder efter vi havde sagt farvel til vores elskede Mickey.


En forfærdelig sygdom (hyperceratose)ramte Clyde, - og der var ikke andre valgmuligheder end at stoppe hans alt for korte liv. Et kæmpe hul stod gabende tomt efter ham og Mickey , - for der var så mange ting han trods alt havde nået at lære af Mickey, og som vi nu mistede igen.... totalt uretfærdigt at hans liv blev så kort.