Kleha - Til monde om

Kleha Bordeaux Red Forest

Dogue de Bordeaux

Fakta om Kleha Fødselsdag 21.06.2013


Stamtavle/Pedegree


Klehas favorit leg

Hun er helt klart til bolde !!


Hun er den eneste af vores hunde der kan finde ud af at komme TILBAGE med boldene. Det har ikke været muligt at få de andre til at komme tilbage med dem..


Hun har så ikke såååå meget tålmodighed. Når bolden er hentet et par gange, - ja så må man altså selv hente den - når nu hun HAR HENTET den et par gange !!

Klehas bedste placering.

Sverige


Det var i sommeren 2015, vi var på udstilling i Sverige, - hvor hun vandt både 1. plads i åben klasse, samt fik RES. CACIB og RES.CERT.


Vi var svært stolte, - både over placeringen,...men også over at hun klarede selve bedømmelsen  så flot!


Hun er ikke, - og bliver aldrig en "rigtig" udstillingshund... - hun har helt klart brug for de der 5-10 minutter til at blive tryg i situationen,...og det er der ikke plads til når først showet kører !!!!


Klehas livretter

Hun elsker generelt bare MAD !!


Men på HIT-LISTEN er  :

Leverpostej

Lakse-godbidder

Kyllingehalse/kylling generelt

Okseben


KLEHA ER DESVÆRRE GÅET BORT DEN 15. JANUAR 2018.


HVAD DER STARTEDE SOM EN KORSBÅNDSSKADE I OKTOBER 2017, - VISTE SIG DESVÆRRE AT VÆRE ALVORLIGT. VI FIK IKKE BUGT MED INFEKTIONEN. HUN KUNNE IKKE TÅLE IMPLANTATET.

DER VAR DESVÆRRE IKKE ANDRE MULIGHEDER. VI ER DYBT BERØRT...

NÅR VI ER KOMMET OS OVER DEN VÆRSTE SORG - VIL JEG RETTE HJEMMESIDEN TIL - OG FLYTTE HENDE OVER UNDER "TIL MINDE OM"

R.I.P. KLEHA-MUS


Kleha er en rigtig racetypisk Bordeaux både for så vidt angår udseende, men også temperament.


I hverdagen gør hun noget væsen af sig selv. Hun er dog meget hurtig til at skubbe til de andre hunde, når der er nusse-tid, så hun står i første række ...SNU er hun bestemt ;-)

Hun kan sagtens gå og hygge sig for sig selv, - men gider også godt at lege....en tennisbold er favoritten. Generelt er hun ret doven, - og elsker at ligge et skyggefuldt sted, og bare slappe.


Hun er  ikke til falds for kærlighed eller godbider, - når der kommer gæster.

Hun bestemmer helt klar selv hvem hun gider hilse på, - og hvornår hun gider hilse. Meeee som regel går der kun 5 minutter,  -så ER hun til falds for både godbider og kærlighed.....


En rigtig tæve !!


Hun har været på show flere gange, både i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig. Hun har vundet flere 1.pladser,  RES.CACIB og RES.CERT. Hun bryder sig dog ikke om at deltage på shows, så derfor tager vi hende ikke med mere - shows skal være en gensidig fornøjelse for os.


Hendes fortrin er helt klart hendes brede bryst, og flotte masive brystkasse. Hendes farve er meget mørk, og hun har et meget feminint udtryk.