Happy

Simply Red Bordeaux

Always "Happy"

Dogue de Bordeaux

Happy er en rigtig glad basse. Hun har en ekstrem stærk næse, og et jagt-instinkt der gør at vi faktisk burde bruge hende inden for spor. Hun er en effektiv "jæger" og finder altid en lugt i skoven efter "noget" der skal findes!!! På den måde kan hun faktisk være ret belastende at går tur med, - for hun går ikke bare "tur",...nææææ hun går på "jagt".


Af væsen er hun venlig og nysgerrig, men det ligger også helt fast at hun er MEGET stædig, når det f.eks. kommer til at handle om at vise tænder på shows. Jeg har virkelig kæmpet med at få hende til at syntes det er okay at der er eb dommer der skal kigge hende i munden... - hun gør det - men det er BESTEMT i protest.


Hun er husets "spillop", og går ikke af vejen for at indlede til FEST, - ala"jeg fanger dig - bider dig i benet - og så løber du efter mig" ;-))


Hun er meget madglad, hvilket hun har fra sin mor Kleha. Hun er nærmest alt-spisende lige fra gummisko til leverpostej... Ajj... hun ødelægger noget, men hun skal altid lige undersøge om "noget" kan spises;-)Alle Happys 9 øvrige søskende ser vi fortsat, enten via billeder og små hilsner, eller fysisk ved små møder hist og pist... Kuldet spænder meget vidt i exteriør - nogen ligner faren, nogen ligner moren,...og nogen midt i mellem,..men de har alle et skønt temperament med en stor livsglæde.


Happys kuld bliver 2 år den 26. oktober 2017.


Happys livret er :


"BARE GI MIG DET ..! "


HAPPY er vores "keeper" fra A-kuldet,

fra Mor Kleha og Far Awsome.